top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

2023 yılın son kampanyası cankurtaran kurs ücreti 7000 TL den üyelere özel 4000 TL

Sayın İşletmecilerin Dikkatine,

 

2023 yılın son kampanyası cankurtaran kurs ücreti 7000 TL den üyelere özel 4000 TL  yapmak istiyoruz, çünkü önümüzdeki yıl kurs ücreti 11.400 TL çıkacaktır.

 

Turizm Bakanlığı’ndan turizm işletmesi belgeli veya belgesiz; sürdürülebilirlik turizm işletme belgesi alabilmeniz için, bünyesinde Plaj ve yüzme havuzu bulunan tesislerde; plaj işletmelerinde can güvenliğini sağlayan sertifikalı cankurtaran çalıştırılması zorunlu hale gelmiştir. Yapılan denetimlerde cankurtaran bulundurmayan işletmelere cezai işlem uygulanmaktadır.

 

Bodrum Otelciler Derneği (BODER)  ve Bodrum Su Sporları Kulübü (Bodrum Cankurtaran Eğitim Merkezi) ile işbirliğinde Bodrum genelinde üyelerimizin talepleri doğrultusunda oluşturulacak sınıflarda Bronz ve Gümüş sertifikalı cankurtaran eğitimleri düzenlenecektir.

 

Cankurtaran eğitimi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu(TSSF) Dalış ve Cankurtaran Eğitmeni ve Bodrum Su Sporları Kulübü Başkanı Bedri Sincar tarafından verilecektir. 

 

Eğitime katılmak isteyen üyelerin ve çalışanların talep formu doldurarak online olarak göndermelerini önemle rica ederiz.

Not: Kurs açmak için en az 16 kişi olması gerekiyor

İRTİBAT:

Bodrum Cankurtaran Merkezi

Mail:

Tel : 0532 452 26 81Saygılarımızla,BODER Ofis

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page