top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

PREMO PREMO 2021 Prefabrik, Modüler, Mobil Ev v Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuar

Güncelleme tarihi: 13 Eki 2021

Tureks Uluslararası Fuarcılık olarak 14-16 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde PREMO 2021 Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı organizasyonunu yapmaktayız.

21. yüzyılın yapı teknolojileri olarak prefabrik yapılar tasarım aşamasından itibaren, binaların esnek ve modüler özellikleri ile çeşitli kullanım amaçlarına uyum sağlaması, erişilebilir ve uygun fiyatlı olmaları ile günümüzde talebi hızlı bir şekilde arttırmıştır.

PREMO modüler yapı endüstrisiyle ilgilenen herkes için açık bir organizasyon olarak özellikle mimarlara, danışmanlara, tasarımcılara, inşaatçılara, konut uzmanlarına, yatırımcılara, belediye, sosyal konut ve kamu yetkilileri gibi çok geniş bir kullanıcı yelpazesi ihtiyaçlarına cevap verecektir.

Yaşam alanları ve sosyal tesislerin ihtiyacı olan prefabrik yapı ürün ve hizmetleri konusunda en inovatif teknolojileri, PREMO 2021 Fuarı organizasyonumuzda yer alacaktır.

Kurumunuzdan fuarımızın tanıtımı konusunda desteklerinizi rica etmekteyiz. Konu ile ilgili katkılarınızın fuarın başarısına, sektörün ve firmaların güçlenmesine alıcıların doğru seçimler yapabilmesi gibi değerler yaratacaktır.

Aşağıda belirttiğimiz konuların uygun gördüğünüz alanlarında desteğinizi talep eder, ilgi ve desteğinize şimdiden teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz.

  • Üyelerinize fuar duyurusu ve ziyaret etmeleri noktasında bilgilendirme ve teşvikleriniz.

  • Fuar kapsamında yapılacak konferans ve etkinliklere katılım konusunda teşvikleriniz.

  • Logonuzun destekçilerimiz arasında kullanılması konusunda onayınız. Konuyla ilgili geri dönüşünüzü bekler, saygılar sunarız.

Ziyaretçi davetiyemizi bilgilerinize sunar, sizleri fuarımızda görmeyi dileriz.

FUAR BİLGİLERİ PREMO 2021 - Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı Tarih: 14-16 Ekim 2021 Yer: İstanbul Fuar Merkezi 10. Hall /Yeşilköy – İstanbul Ziyaret Saatleri: 11.00-19.00 Bilgi ve iletişim: premoexpo.com

Sergilenecek Ürün ve hizmetler : Prefabrik, modüler, hareketli yapılar, mobil evler ve karavanlar, Geçici konut, sosyal tesis, aktivite binaları, endüstriyel prefabrik yapılar, Prefabrik yapı projeleri, yeşil yapı malzemeleri



11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page