top of page

Bodrum BiFest – Bodrum için Festival” etkinlikleri Destek

Değerli Üyemiz,

Bodrum Belediye A.Ş. olarak planlama ve koordinasyonunu yürüttüğü ve tamamı kendi imkanları ile hazırladığı “Bodrum BiFest – Bodrum için Festival” etkinliklerinin Bodrum’un ruhunu yansıtacak, yediden yetmişe hepimizi ruhunu arındıracak bir festival olacağına inanmaktadır.

Bunun üzerine Bi'fest-Bodrum, kış sezonunda da Bodrum'u canlandıran ve ulusal ile uluslararası alanda tanınan bir etkinlik haline gelmeyi hedeflemektedir. Vizyonu, Bodrum’un tanınmasının yanı sıra Bodrumlular için de birçok etkinliği kapsayan çeşitli programlar sunarak Bodrum'u kültürel bir merkez haline getirmektir.

Bi'fest-Bodrum, uluslararası katılımcılar ile yerel katılımcıları bir araya getirerek kültürel alışverişi teşvik etmek ve Bodrum'un zengin kültürel mirasını keşfetmek için bir platform sağlamaktadır.

Bodrum’da sürdürülebilir ve herkes için bir festival modeli oluşturmak ve toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek Bodrum'da yaşayanların ve ziyaretçilerin keyifli bir deneyim yaşamasını sağlamaktır.

Bunun için BODER olarak Bodrum Belediye A.Ş.’nin misyonu ve vizyonu doğrultusunda, sizler gibi tüm konaklama tesislerinin desteklenmesini, kültürel zenginliği kutlamak ve Bodrum'u ulusal ve uluslararası bir festival destinasyonu haline getirmek için çaba sarf etmek önemle belirtmek isteriz.

Yakın zamanda düzenlenecek olan 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bi’Fest Riders adında etkinlik için uygun konaklama ücretleri talep etmekte olup en kısa sürede info@boder.org mail adrese gönderilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

BODER Ofis

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page