top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

Bodrum Yeşil Mandalinası’nın üretimini OTELLERE DESTEK ÇAĞRISI

BODER: Değerli Üyemiz,


Bodrum Yeşil Mandalinası’nın üretimini sürdürülebilir kılmak, üreticimizin yüzünü güldürebilmek için çalışmalar yapılmaktadır, doyumu zor bu lezzet, yalnızca tadıyla değil, aynı zamanda enfes kokusuyla Bodrum’u ayrıcalıklı kılan mutluluğun adı olan, Bodrum Yeşil Mandalinası’nın üretimini sürdürülebilir kılmaktır.


Konu ile ilgili yazı aşağıda gönderilmektedir.


Saygılarımızla,

BODER Ofis


Bodrum Yeşil Mandalinası’nın üretimini sürdürülebilir kılmak, üreticimizin yüzünü güldürebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Doyumu zor bu lezzet, yalnızca tadıyla değil, aynı zamanda enfes kokusuyla Bodrum’u ayrıcalıklı kılan mutluluğun adıdır.

Haydi hep birlikte bir farkındalık zinciri yaratalım, bizim için en büyük pazar olan Bodrum’dan başlayalım. 💙 Tüm restaurantlar, cafeler, pub’lar, beachler ve otellerimizin değerli işletmecilerine çağrımızdır! Kokteyllerinizde bundan sonra aroması ve kokusu müthiş olan Yeşil Bodrum Mandalinamızı kullanalım. Bizler inanıyoruz ki hep birlikte el ele verirsek bu yerel değerimizi sürdürülebilir hale getirip üreticiye destek oluruz. Cin Tonik sunumlarınızda, Soda sunumlarınızda, kahve yanında verdiğiniz suyun içerisinde, kokteyllerinizde ve hatta salatalarınızda Bodrum Yeşil Mandalinası kullanabilirsiniz. 1-2 kg siparişiniz bile bizler için çok değerli, sizler bize ulaşın, biz sizlere ulaştıralım. 🍊💚 Haydi Bodrum, birlikten kuvvet doğar! 💪🙏💚 Kg fiyatı 90TL’dır.


İletişim : +90 542 443 48 01



0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

留言


bottom of page