top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

TED Bodrum Koleji öğrencileri tarafından kurulan Muğla’ nın ilk FIRST Robotics Competition (FRC) takımı TEAM HELIOS ile buluşma

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TED Bodrum Koleji öğrencileri tarafından kurulan Muğla’ nın ilk FIRST Robotics Competition (FRC) takımı TEAM HELIOS ile buluşma gerçekleştirmiştir.

Türkiye’de 16 ilden 120’nin üzerinde yerli takımın yarıştığı turnuvada Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Çin, Hindistan, İsviçre, Lesotho, Polonya, Tayvan, Romanya, Avustralya, Bulgaristan ve Kosova’ dan öğrenciler de yer almaktadır.

TEAM HELIOS takımı öğrencileri endüstriyel robot tasarımı ve yazılımı gerçekleştirirken, oluşturdukları sorumluluk projeleri geliştirmektedirler. ABD’de 31 yıldır FIRST Vakfı tarafından, Türkiye’de ise 2018 yılından beri Fikret Yüksel Vakfı tarafından düzenlenen FRC ye, 21-24 Mart’ta İstanbul’da katılacaklar.

BODER olarak yarışmaya katılacak öğrencilerimizin turnuva için gereksinimlerinden olan konaklama masraflarını karşılamak için sponsorlukta bulunacağız.

Team Helios takımı öğrencilerine yarışmalarda başarılar diliyoruz.





2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Комментарии


bottom of page