top of page
  • Yazarın fotoğrafıBODER

Yeni Yıl Kutlaması

Değerli Tüm Üyelerimiz,


2023 yıl boyunca BODER Yönetim Kurulu olarak Felsefemiz: "The Power of Thinking Independently TOGETHER in Hospitality..." (Misafirperverlikte BİRLİKTE bağımsızca düşünme gücü) idi. Ve de hep beraber ailelerimiz, emektâr çalışanlarımız, Bodrum ve ülkemiz için bu felsefeye göre inanmaya ve çalışmaya devam ettik.


BODER, sadece bir dernek değildir; ailedir. Misyonumuz, ülkenin ve Bodrum'un turizm sektörünün istikrarlı büyümesini teşvik etmek için devam eden girişimleri desteklerken Bodrum Konaklama Sektörünün sesi olmaktır.


BODER, turizmin istikrarlı büyümesini, sürdürülebilirliği ve döviz kazançlarını teşvik eden ve kısıtlayıcı mevzuatı önleyen yakında uygulanacak yasa ve düzenlemeleri belirlemek için üyelerin çıkarlarını kullanır ve kamu yönetim organlarıyla işbirliği yapmaya çalışır.


Son olarak Sevdiklerimizle oturup geçirdiğimiz zamanı ve öğrendiğimiz dersleri hatırladığımız yılın o zamanıdır. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz güzel zamanları ve bize yolumuza devam etme gücü veren zor zamanları sevgiyle anıyoruz. Yakınlarımızı ve sevdiklerimizi yanımızda tutuyor, yeni bir sezona başlamasını heyecanla bekleyeceğiz.


Ayrıca son bir yılda biriken olumsuz duyguları da bırakıp, pozitifliği, iyimserliği, umudu ve daha iyi bir yarın vaatlerini kucaklıyoruz.


BODER Yönetim Kurulu

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page